• facebook
  • twitter
  • Linkedin
  • youtube
  • about us

Dumasar kana Ring Rolling, Ngayakeun pikeun Forging

Zhucheng Shengyang Machines Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi luhur, anu khusus kana panilitian & pamekaran & pembuatan Ring Rolling Machine. Saatos inovasi sareng pamekaran sababaraha taun, perusahaan kami parantos netepkeun set lengkep sistem manajemen anu ketat anu diwangun ku pamekaran téknis sareng produksi batch, kontrol kualitas sareng perencanaan pasar, sareng jaringan pamasaran anu sampurna. Perusahaan Shengyang ngagaduhan ISO9001: 2000 sistem oténtikasi kualitas dina taun 2006, auténtikasi CE di 2009, sistem oténtikasi kualitas ISO9001: 2008 taun 2010.

Spésialisasi dina R&D sareng produksi ring rolling mills